BLOS

Welkom bij kinderdagverblijf Pilarenlaan!

Je vindt ons kinderdagverblijf in het gebouw van de Brede School St. Victor. Hier vind je ook de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. De locatie is goed te bereiken met zowel de fiets en de auto. We hebben voldoende parkeergelegenheid.

Ons kinderdagverblijf is er speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Hier bereiden we je kind spelenderwijs voor op de overstap naar de basisschool. We hebben een fijne groepsruimte die volledig is ingericht op nieuwsgierige peuters. Zo kunnen ze veilig op ontdekking. De ruimte is stijlvol ingericht en heeft veel ramen, wat zorgt voor een gezonde dosis dagelijks daglicht.

Bewegen en buiten zijn, is belangrijk voor kinderen. Daarom sporten de kinderen dagelijks onder begeleiding van onze eigen sportdocent. Grenzend aan de groep hebben we een eigen buitenruimte. Zodra het weer het toelaat zijn we hier te vinden. Verstoppen in het speelhuisje, taartjes bakken op de rand van de zandbak of mooie tekeningen maken met stoepkrijt. Aan alles is gedacht! Maar we gaan ook graag op stap in de omgeving. Dan maken we een wandeling naar het winkelcentrum of spelen we in de speeltuin. Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichten!

Op een leuke en leerzame manier bereiden we je kind voor op de overstap naar de basisschool. Dit doen we met behulp van de Uk & Puk methode. Deze methode bestaat uit verschillende thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van peuters. Elk thema bestaat uit leuke en leerzame activiteiten, waarvan je kind iedere dag iets nieuws leert. Ook werken we nauw samen met basisschool St. Victor. Zo leren de kinderen alvast de kleuters, juffen en meesters kennen. En wanneer je kind de basisschoolleeftijd bereikt, stroomt het gemakkelijk door naar onze buitenschoolse opvang.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!