Leerlingenraad

Hoi, wij zijn de leerlingenraad. Wij gaan per persoon vertellen wat de leerlingenraad is en gaan vertellen wat wij ervan vinden.

Fleur van Ruiten 8A & Pien Hogervorst 8B :

Wij zorgen ervoor dat het leuker op school wordt. Dat doen we met een bepaald bedrag wat we mogen uitgeven aan allerlei dingen, zoals openingen en talentenjachten. Ikzelf ben de voorzitter van de groep en begeleid de vergaderingen. (Pien) En ik ben de voorzitter van de ideeënbus, dat is een bus die in onze school staat en waar iedereen die een idee heeft een briefje in kan doen met daarop het idee van die persoon. (Fleur) Wij vinden het heel leuk om in de leerlingenraad te zitten en zitten hier beide al twee jaar in. En natuurlijk hopen wij dat de leerlingenraad nog jaren zal bestaan, omdat het de school nog leuker maakt! En het gevoel dat je krijgt als je de verkiezingen wint gunnen wij iedereen.

Jeffrey Brouwer 7A:

Ik vind het fijn om in de leerlingenraad te zitten, want dan kunnen wij kinderen helpen het nog leuker te maken op school. En kinderen kunnen natuurlijk ook ideeën bedenken die wij kunnen waarmaken. Wij hebben heel veel goede ideeën die we met jullie willen delen.

Fleur Blom 7B:

Ik vind het heel leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat we veel leuke dingen organiseren zoals bijv. een open podium of een talentenjacht. Ikzelf ben de secretaresse van de groep en schrijf alles wat we besproken hebben op, zodat we een goed overzicht houden.

Jolien Vrolijk 6A:

Ik vind het heel leuk om in de leerlingenraad te zitten, we zorgen ervoor dat het leuk is op school en dat de kinderen een beetje mee kunnen beslissen

Teun Uittenbogaard 6B:

Ik vind het super leuk dat ik in de leerlingenraad zit en mag meebeslissen over leuke activiteiten van de school. Met een bepaald bedrag organiseren wij van alles zoals bijv. nationale pyjamadag en talentenjachten. Ook vind ik de vergaderingen heel leuk omdat we dan alle ideeën bespreken en we dan echt in actie komen!