Stel cookie voorkeur in

ICT en Snappet

Snappet

De groepen 4 tot en met 8 werken allemaal met Snappet. Snappet is een onderwijsplatform dat lesmethoden heeft gedigitaliseerd. De tablets waarop we werken, passen direct het aanbod aan naar het niveau van het kind. Wanneer een leerling veel goede antwoorden geeft, zal het dus moeilijkere opdrachten krijgen en vice versa.  

ICT ontwikkelingen

ICT ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Wat je vandaag koopt, is morgen oud. De aankomende jaren gaan wij flink investeren in het vernieuwen en verbeteren van ons computerpark. Momenteel werken de groepen 4 tot en met 8 met tablets van Snappet. De bedoeling is dat deze tablets gefaseerd vervangen gaan worden door Chromebooks. Vanaf volgend jaar zullen de groepen 8 gaan werken met nieuwe Chromebooks, daarna de groepen 7, enzovoorts. Het voordeel van een Chromebook is dat je deze, naast Snappet, ook kunt inzetten als een gewone laptop. Deze is dus voor veel meer doeleinden te gebruiken.

Wifi

Om dit alles soepel te laten verlopen, is een stabiele wifi verbinding noodzakelijk. Deze zal zeer binnenkort worden vervangen.

Snappet