Directie

Sinds 1 maart, start 5 maart, ben ik als directeur aan de slag gegaan op de St.Victorschool.
Mijn naam is Fred Boomaars en ik ben 57 jaar oud.
Samen met mijn vrouw woon ik in Voorhout. Ik ben echter afkomstig uit Noord Brabant.

In 1981 ben ik afgestudeerd aan de Pedagogische Academie te Dongen.

Na verschillende scholen kwam ik terecht bij de St.Jozefschool in Rijen.
Op deze grote school heb ik de kans gekregen door te ontwikkelen.
Op de St.Jozefschool heb ik gewerkt als groepsleerkracht in verschillende groepen, als Intern Coördinator Leerlingenzorg, als bouwcoördinator bovenbouw, ICT-er en locatieleider op een dislocatie na een brand.
Toen de kans zich voordeed om de opleiding tot adjunct-directeur te volgen en de functie adjunct-directeur op de St.Jozef in te vullen heb ik die met beide handen aangegrepen. Meteen daarna ben ik doorgegaan naar de schoolleidersopleiding.

In de tussentijd was ik verhuisd naar Voorhout.
Na twee jaar pendelen tussen Voorhout en Rijen heb ik stap gemaakt naar de Sophia Stichting.
Ik ben gaan werken op RK basisschool de Waaier in Warmond. In de 10 jaar dat ik daar werkzaam ben geweest, is er een nieuwe school gebouwd en zijn uiteindelijk de drie basisscholen in het dorp gefuseerd tot één nieuwe basisschool.

Ondanks dat ik het ontzettend naar mijn zin had, heb ik toen de keuze gemaakt om verder te gaan kijken.
Na een korte tijdelijke invulling in Noordwijk aan Zee op CBS Wakersduin, ligt voor mij nu de uitdaging op de St. Victorschool.

Voor mij staan waarden en normen zoals respect, zelfstandigheid, veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel.
Samen zijn we een school waarin we aandacht hebben en klaar staan voor elkaar.
In zo'n omgeving is het fijn om te leren en te werken en kun je jezelf verder ontplooien.

Naast mijn plezier in het werk zijn mijn grootste hobby's de natuur intrekken en fotograferen.
Een mooiere combinatie is er niet. Genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft en dat vast te leggen.

Ik verwacht een mooie toekomst op de St. Victorschool met een goede samenwerking met alle geledingen van school.

Groeten,

Fred Boomaars