Directie

Sinds 1 maart 2018, start 5 maart, ben ik als directeur aan de slag gegaan op de St.Victorschool.
Mijn naam is Fred Boomaars en ik ben 58 jaar oud.
Samen met mijn vrouw woon ik in Voorhout. Ik ben echter afkomstig uit Noord Brabant.

In 1981 ben ik afgestudeerd aan de Pedagogische Academie te Dongen.

Na verschillende scholen kwam ik terecht bij de St.Jozefschool in Rijen.
Op deze grote school heb ik de kans gekregen door te ontwikkelen.
Op de St.Jozefschool heb ik gewerkt als groepsleerkracht in verschillende groepen, als Intern Coördinator Leerlingenzorg, als bouwcoördinator bovenbouw, ICT-er en locatieleider op een dislocatie na een brand.
Toen de kans zich voordeed om de opleiding tot adjunct-directeur te volgen en de functie adjunct-directeur op de St.Jozef in te vullen heb ik die met beide handen aangegrepen. Meteen daarna ben ik doorgegaan naar de schoolleidersopleiding.

Voor mij staan waarden en normen zoals respect, zelfstandigheid, veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel.
Samen zijn we een school waarin we aandacht hebben en klaar staan voor elkaar.
In zo'n omgeving is het fijn om te leren en te werken en kun je jezelf verder ontplooien.

Naast mijn plezier in het werk zijn mijn grootste hobby's de natuur intrekken en fotograferen.
Een mooiere combinatie is er niet. Genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft en dat vast te leggen.

Groeten,

Fred Boomaars