Directie

Mijn naam is Gerard Gerrits en ben al sinds augustus 2000 directeur van basisschool st. Victor. Daarvoor heb ik vanaf 1974 op verschillende scholen in Noordwijkerhout lesgegeven in verschillende groepen, maar vooral in de bovenbouw en met name in groep 8.

Ik werk sinds 1974 met veel passie en plezier in het onderwijs. Sinds 2013 zijn we gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw. De weg er naar toe was best lastig, maar uiteindelijk zijn we trots en blij met het nieuwe gebouw. In 2014 hebben we nog een prijs gewonnen met het nieuwe gebouw. Het hoorde bij de 30 mooiste gebouwen van het jaar 2013.

Onze school staat in het hart van de Victorwijk. Het is een ruim en open gebouw wat veel mogelijkheden biedt voor hedendaags leren. Daarnaast is er ook een speelschool en een buitenschoolse opvang in het gebouw.

Trots ben ik ook op mijn team. Een groep enthousiaste en vakbekwame mensen werken met grote inzet aan de sfeer in de school en aan de kwaliteit van het onderwijs. We vormen een echt team.

Zelfstandigheid, vertrouwen, respect en veiligheid zijn belangrijke waarden in onze school en zijn fundamenteel voor de ontwikkeling van kinderen. Wij willen dat kinderen op de Victorschool zich veilig voelen, een goede basis kunnen leggen voor het vervolgonderwijs en we hopen dat ze na acht jaar kunnen terugkijken op een schitterende basisschoolperiode. Ieder kind is uniek en mag uniek zijn.

Ieder kind is als een vlinder

in de wind

De ene vliegt hoog,

de ander laag,

Maar ieder doet het op zijn eigen manier.

Het leven is geen competitiestrijd

Ieder kind is anders,

Ieder kind is speciaal,